cranial nerve They’re: the olfactory nerve (I), the optic nerve (II), oculomoto…


medical ,medication ,physician ,well being ,hospital ,healthcare ,nurse ,docs ,medstudent ,surgical procedure ,medicalschool ,nursing ,medschool ,medicalstudent ,nurselife ,surgeon ,nursingschool ,nurses ,anatomy ,medlife ,science ,nursesofinstagram ,doctor

cranial nerve
They’re: the olfactory nerve (I), the optic nerve (II), oculomotor nerve (III), trochlear nerve (IV), trigeminal nerve (V), abducens nerve (VI), facial nerve (VII), vestibulocochlear nerve (VIII), glossopharyngeal nerve (IX), vagus nerve (X), accent nerve (XI), and hypoglossal nerve (XII)
#medical #medication #physician #well being #hospital #healthcare #nurse #docs #medstudent #surgical procedure #medicalschool #nursing #medschool #medicalstudent #nurselife #surgeon #nursingschool #nurses #anatomy #medlife #science #nursesofinstagram #doctor